Statskupp i Armenien

Tusentals människor är ute på gatorna och strider mot det styrande partiet och serzj sargsyan som har varit president i Armenien i 10 år och försöker nu hålla kvar makten med sin nya position som premiärminister. Demonstrationen har pågått i flera dagar även om myndigheterna och polisen varnat för “konsekvenser”.. människor skadas och polisen uppmanas respektera folkets rätt till fredligt demonstration. Demonstranterna vill ha demokrati och kräver att serzj avgår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s