Bangladesh

Bangladesh är namnet på ett område i Malatia-Sebastia distriktet i den Armeniska huvudstaden Yerevan. Området har cirka 141.900 invånare, den är dock oftast inte av intresse för utlänningar och turister (kanske märks på bilderna). Detta då Bangladesh anses vara ett socialt utsatt bostadsområde. De tre familjerna som vi besökte i området lever under mycket dåliga förhållanden och alla tre har olika behovsområden som kräver insatser. Jag tycker verkligen om det arbete vi utför med SOS barnbyar, det jobbigaste är dock att vi inte har resurser eller förmåga att hjälpa alla som vi möter. Det bästa vi kan göra i sådana fall är att hänvisa familjen till andra välgörenhetsorganisationer som kan bidra med insatser som SOS barnbyar inte har.

Processed with VSCO with c6 preset
Processed with VSCO with c6 preset

Här bor lilla Emil med sina föräldrar och två stora bröder. Processed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s